WestlandNieuwsbord.nl
  1. Hans Maus, trainer SHO: `Als mijn spelers luisteren naar hetgeen ik vertel, dan denk ik echt dat ze beter worden`

Hans Maus, trainer SHO: `Als mijn spelers luisteren naar hetgeen ik vertel, dan denk ik echt dat ze beter worden`

s Gravenzande - Bijna 10 jaar was hij technisch coördinator bij SC Feyenoord, maar daar kwam per 1 januari 2023 een einde aan. Die beslissing nam hij zelf. Niet veel later ging hij doen wat hij bij clubs als COAL, ASWH, FC ´s-Gravenzande, Spartaan´20, twee periodes bij SC Feyenoord,...

Lees het volledige artikel bij Voetbal Rotterdam.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Redactie westlandnieuwsbord.nl
Redactie westlandnieuwsbord.nl

Nieuws door Voetbal Rotterdam. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten